Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Julia Roberts se už ve světě filmu pohybuje několik desetiletí, ale stále dokáže překvapovat. Při pohledu na její dokonalé nohy se zdá, že se zastavil čas.

Julia je ve věku zasloužilé maminky, ale až na pár vrásek nic nenasvědčuje tomu, že letos oslaví 47. narozeniny. Navzdory přibývajícím létům totiž nepřišla o figuru, která jí před třiceti lety pomohla nastartovat kariéru. Podle jejích křivek se zdá, že po opakovaném těhotenství na jejím těle nezůstal ani gram tuku.

O tom, že je Julia Roberts ve skvělé formě, se mohli přesvědčit diváci při udílení hudebních cen Grammy. Na pódium dorazila v odvážných šatech, které zdůraznily její štíhlou postavu, a přivítala bývalé členy kapely The Beatles Paula McCartneyho a Ringa Starra. Hudební legendy to ovšem neměly jednoduché, protože Julia a její minišaty byly středem pozornosti.

Herečka, jejímž dvojčátkům Phinnaeusovi a Hazel je už devět let a synovi Henrymu šest, prožívá velmi úspěšné období. Po boku Meryl Streep si zahrála v dramatu Blízko od sebe, které letos oběma herečkám zajistilo nominaci na Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám