Hlavní obsah
Článek

Americká herečka Scarlett Johansson (26) se v poslední době nezdá být zrovna ve formě. Začátkem měsíce se rozešla po krátkém románku s hereckým kolegou Seanem Pennem. Od té doby jako kdyby ztratila svou pověstnou krásu. Bývalá blondýnka se obarvila na zrzavo, což jejímu obličeji příliš nelichotí.Také se často nezdržuje líčením. Naposledy byla spatřena o víkendu při jejím pravidelném běhání v přírodě amerického státu Nové Mexiko a opět vypadala jako šedá myška, ve které by hollywoodskou star poznal jen málokdo.

Teprve měsíc od chvíle, co se Scarlett Johansson se Seanem Pennem rozhodli jít s pravdou ven a na veřejnosti se objevili jako pár, jejich milostný poměr ztroskotal. Mladá herečka, která v současné době pracuje na natáčení nového filmu s názvem Avengers, údajně dala začátkem června postaršímu Pennovi kopačky.

Jedno je však jasné. Poté se z ní stala poměrně tuctově vypadající mladá žena, která když spojí nevzhledný outfit se staženými vlasy do culíku a nenalíčenou tváří, je absolutně někým jiným. Na herečce je navíc patrné, že poněkud přibrala.

Reklama

Další články

Načítám