Hlavní obsah
Článek

Kvůli tomu, že je v posledním ročníku vysoké školy, neměla Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) tolik kšeftů jako většina jejích předchůdkyň. "Studium pro mne bylo vždy prioritou, tak jsem některé věci nevyhledávala nebo rovnou odmítala," vysvětlovala Gábina.

Co ji ovšem zaujalo a rozhodně se to odmítnout nechystala, byla role porotkyně v soutěži Kadeřník roku, kde vybírala soutěžící do finále, které proběhne začátkem května. "Jsem moc ráda, že jsem se k tomu dostala. Vždycky jsem obdivovala práci kadeřníků, bylo to pro mě umění. Bylo fajn sledovat jejich tvorbu a pak ji hodnotit," mínila Gábina.

Nás zajímalo, zda nosila na hlavě i jiné účesy než svůj charakteristický kratinký sestřih. „Na gymnáziu jich bylo strašně moc. Měla jsem na hlavě leccos, od vlasů do půlky zad až po červené mikádo. Nebála jsem se experimentovat s barvami, byla jsem klasický teenager, který potřeboval zkusit všechno. Ale vždycky jsem se vrátila ke kratšímu střihu a přirozeným hnědým vlasům," svěřila Česká Miss.

Reklama

Další články

Načítám