Hlavní obsah
Článek

Druhá řada českého X Factoru patří k nejtajnějším projektům domácí televizní zábavy. S porotou dělala Prima dlouho tajnosti, a teď prozradila, koho se podařilo nalákat do projektu, který bude konkurovat Hlasu Česko Slovenska.

Domácí komerční televize se na jaře pustí do přímého souboje a obě nasadí do programu hudební talentovou show. Nova s Primou se tak přetahují nejen o potenciální zpěváky, ale především o osobnosti, které mají zasednout v porotě.

Hlas Česko Slovenska toho příliš nového nepřinese. Vsadí ovšem na osvědčená jména a áčkové celebrity. Do křesla se tak vrátí Dara Rolins, Michal David i Pepa Vojtek. Rytmuse nahradí Majk Spirit a jako bonus přibude Marta Jandová.

Porota primáckého projektu bude podstatně méně okázalá. Jako první porotkyně X Factoru byla oznámena slovenská zpěvačka Celeste Buckingham, jíž se sice podařilo prorazit ve světě, ale v Česku nepatří k nejznámějším interpretům. Společně s ní se před televizní kamery chystá slovenská muzikálová zpěvačka céčkové kategorie Sisa Sklovská a Oto Klempíř z kapely J.A.R., jehož obličej si vybaví jen málokdo.

Jediným želízkem v ohni pro Primu tak může být Ondřej Brzobohatý, který svým šarmem televizi ale sledovanost nejspíš nezachrání. Tohle bude ale vážně hodně podivná partička, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám