Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Smejkalová se v uplynulých letech netěšila takovému zájmu médií jako její další následovnice. Důvodem byla hlavně skutečnost, že se dva roky po svém zvolení odstěhovala s přítelem do kanadského Toronta.

Za velkou louží pochopitelně nikoho nezajímalo, že byla Kateřina zvolena v nějaké malé zemi ve střední Evropě nejkrásnější dívkou. „Titul mi v zahraničí nepomohl, ale brala jsem to jako výzvu prosadit se sama za sebe, a ne jako někdo s korunkou a titulem," prozradila nám během našeho rozhovoru Smejkalová. Česká Miss 2005 se v Kanadě modelingu věnovala jen okrajově. „Nafotila jsem tam nějaké kampaně, ale spíš už to bylo pro zábavu," říká Katka.

Smejkalová se nechtěla nechat živit přítelem, a tak si našla práci, díky které byla módě stále nablízku. „V jednom malém butiku jsem pracovala jako manažerka," prozradila. Před několika měsíci se Kateřina vrátila zpět do Čech.

Ani zde už ale nemyslí na to, že by se naplno vrátila na přehlídkové molo a před objektiv fotoaparátu. „Pokud by přišla nějaká zajímavá nabídka, tak bych se asi nebránila, ale modeling už dávno není věc, na kterou bych se zaměřovala."

Reklama

Další články

Načítám