Hlavní obsah
Článek

Pop punková kapela Rybičky 48 je známá tím, že se snaží utahovat téměř ze všeho. Tomu odpovídá i jejich nový klip k písničce Agáta. Jak název napovídá, tak se song týká známé české krásky Agáty Hanychové. Ovšem pořádně naloženo dostávají i další české hvězdy v čele se Sagvanem Tofim nebo Lukášem Vaculíkem a dalšími.

"V klipu se objevují tváře, které důvěrně znáte z titulních stránek bulvárních časopisů," vysvětluje kytarista Petr Lebeda. Video k songu Agáta není prvním klipem kapely, ve kterém jsou tváře známých osobností. Už v dřívějších klipech se objevily tváře modelky Dominiky Mesarošové, zpěváka Standy Hložka či kontroverzního pornoherce Roberta Rosenberga.

Zpěvák a baskytarista Rybiček Kuba Ryba k tomu dodává: „Není žádná velká neznámá, že nám není nic svatý, takže jsme se pustili s chutí do našich celebrit. Teď se s klukama sázíme, kolik žalob bude kvůli klipu podáno," směje se. Skupina Rybičky 48 vznikla v roce 2002 v Kutné Hoře. Za svou téměř desetiletou činnost má kapela na kontě tři studiová alba a na podzim přibyde zmiňované čtvrté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám