Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda ruské hokejové ligy Radek Smoleňák, který se spolu s kolegy z NHL účastnil natáčení druhého dílu vesnické komedie Babovřesky, má pěkně děravý chrup! Původně se zdálo, že jde o filmovou pomůcku, ale „hokejka“ potvrdila, že jde o jeho pravé zuby. Na tohle láká dívky?

Útočník týmu KHL Jugra Chanty-Mansijsk ale o zuby nepřišel kvůli nedostatečné hygieně. „Vymlátili mi je při sportu. Už dávno bych měl zubní implantáty, avšak ty se během aktivní kariéry hokejistům nedoporučují, takže mám takové vyndavací protézy,“ prozradil Smoleňák na natáčení filmu, který jde do kin už 20. února.

Chlapík, o němž kolegové tvrdí, že z celé party je největší holkař, točil scénu s bábou Lyžařkou. „Hrozí jí, že jestli nepřestane zlobit, tak ji kousne. A aby dal svým slovům váhu, zazubí se, čímž ji vyleká. Úplně nás dostalo, jak si Radek umí protézy sklopit. Stačí mu k tomu pohyb jazykem,“ prozradil zdroj ze štábu.

V době, kdy jde film do kin, budou příznivci hokeje fandit některým jeho protagonistům nejen na plátně, ale i na olympiádě v Soči. Tam se nominovali například brankáři Ondřej Pavelec s Jakubem Kovářem nebo útočník Jakub Voráček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám