Hlavní obsah
Článek

Poprvé od drsného rozchodu se nejmladší z rodiny Štiků, intelektuální a celebritní líhně českého národa, rozhodla promluvit i veřejně. Charlotte Štiková, která už netvoří pár s hezounkem Michalem, sice uznává, že byla žárlivá, ale největší chybu vidí v expartnerovi. „K žárlivosti jsem měla důvod,“ prozradila nám a naznačila, že podle ní si její expřítel s věrností hlavu nelámal.

Redaktor Super.cz se dříve sám na vlastní oči přesvědčil, že Michal byl kontrolován na každém kroku. Prý ale oprávněně a v ničem si údajně s Charlottou nezadal. „Také mi lezl na sociální síť, bral mi mobil, a když mě pozdravil kamarád v kině, nebavil se se mnou týden. Ještě před čtrnácti dny byl pozorný a milý, ale pak se zničehonic změnil. Souhlasím s tím, že bychom se měli rozejít v dobrém, ale s ním to nejde. Je na mě sprostý,“ dušuje se prsatice Štiková, podle níž k vlastní žárlivosti měla vždy důvod.

„Neumí se chovat k holce. Dokonce se se mnou pral, že mám i modřiny. To mi nepřijde normální. To on je pod moji úroveň a jako bonus ještě neustále lže,“ tvrdí Charlotte.

Tu rozchod hodně trápí. „Pořád ho miluju, ale je tam zároveň nenávist a vztek za to všechno, jak se ke mně choval,“ dodala dívka, podle níž na ni expřítel dokonce i plival.

Požádali jsme o reakci i jejího bývalého druha. „Samozřejmě jsem tušil, že po rozchodu budou chtít (Štikovi) využívat svou mediální známost. Ať si mě klidně haní, já jí to oplácet nebudu, i když bych opravdu měl čím. Připadá mi to dětinské a hloupé,“ reagoval stručně Michal Mirčevský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám