Hlavní obsah
Článek

Mezi finalistkami České Miss se na soustředění na Mauriciu začíná projevovat soutěživost. Intriky a kruté boje ale nečekejte.

Včera se sice finalistky utkaly ve vodní bitvě v bazénu, nešlo ale o vyřizování účtů, ale o zábavu. Dovádění spoře oděných krásek nebralo konce a místní muži nevěděli, kam se mají dívat dřív. Zklidnění přišlo v podobě ovocného drinku, který obsluha baru na pláži dívkám galantně nabídla.

Po dlouhém focení na pláži se některé dívky zase odreagovaly během turnaje v ping-pongu. Moderátor Libor Bouček neodolal a vášnivě se do hry také zapojil. Dlouho si vedl výborně, ve finále ho ale „vyklepla“ Simona Dvořáková. Po sportovním výkonu se dívky nechaly zlákat a vrhly se do bazénu na hodinu vodního tance s místním lektorem. „V takovém horku je ve vodě nejlíp a aspoň jsme si pořádně protáhly svaly,“ pochvalovaly si.

Některým to však nestačilo a navečer se vydaly do fitka. Jiné si šly v resortu alespoň zaběhat. Některé dívky se nám před odletem přiznaly, že mají ve zpevnění postavy určité rezervy. Po těchto aktivitách budou jejich těla jako z oceli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám