Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mezinárodní společnost Felina, specialista na kvalitní dámské prádlo, právě představuje novinky sezóny jaro – léto 2014 značek FELINA, CONTURELLE by FELINA a značku pro mladé UNUSUAL. Společnost klade důraz na perfektně padnoucí prádlo, výbornou kvalitu a elegantní střih. Všechny série splňují vysoký nárok na materiály a zpracování. V nabídce jsou velikosti u některých sérií až do košíčku H.

Skvělé novinky na jaro - léto 2014

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zlatým hřebem sezóny jaro - léto 2014 jsou především nové tvary prostorných košíčků s větším pohodlím při nošení, dále pak série, která obsahuje podprsenku a odepínací multifunkční ramínka, nové použití materiálů, nové barevné odstíny. V neposlední řadě vás upoutají nádherné fashion série 897, 898 (na fotografii) a 899.

Nová série FELINA - Pure Balance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Standardní série Pure Balance 201 je určena pro každodenní pohodlné nošení. Nový prostorný tvar košíčku z nového materiálu Double-Face s vyšším podílem bavlny na vnitřní straně a použití 3D technologie při výrobě zaručuje optimální prodyšnost materiálu a vyšší ochranu proti zažloutnutí. Měkká, širší a ergonomicky příjemně tvarovaná ramínka pevně drží poprsí a odlehčují ramena. Barva bílá, černá, tělová, Flieder.

Novinka ETERNITY řady Conturelle by Felina – elegance spojená s komfortem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řada ETERNITY 802 se vyznačuje vysokou kvalitou, třpytivě jemnou saténovou tkaninou s puntíky v kvalitě nano stehu. Nano steh představuje novou generaci, pokud jde o kvalitu úpletu. Kvalita tohoto materiálu je velmi jemná, ale přesto vysoce funkční. Materiál je velmi měkký na dotek, ale zároveň zachovává svůj tvar a je bi-elastický. Nová nádherná série v bílé barvě je vhodná také jako svatební.

Fashion série Conturelle Felina 899

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinkou je elegantní série v krásných barvách vhodná pro náročné ženy.

Stahovací prádlo PERFECT FEELING

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rozsáhlá řada splňuje požadavky náročných žen na módní stahovací prádlo a nabízí nadčasovou eleganci. Vzdušný power materiál zajišťuje diskrétní tvarování postavy a zajišťuje optimální pohodu i v horkých dnech. Třešničkou na dortu této série jsou tvarovací šaty. Úspěšná řada PERFECT FEELING je doplněna o nové modely kalhotek.

Buďte trendy, ciťte se sexy s novou řadou [un: usual]

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka [un:usual] nabízí módní pohodlné spodní prádlo pro mladé ženy se sebevědomím a většími velikostmi košíčků. Modely jsou rozlišeny podle střihu, jasných barev a mladistvého trendy designu. Nová kolekce My Diary s romantickým podtextem se vyznačuje něžnými barvami, jemnými květinovými motivy a roztomilou textilní růžičkou. Série zahrnuje i hladkou vyztuženou podprsenku, která není vidět pod oblečením.

Další články

Načítám