Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine (42) v posledních dnech střídá jednu významnou společenskou akci za druhou. V pondělí se v jednom ze svých extravagantních kloboučků šedostříbrné barvy a v šatech a sáčku stejného odstínu ukázala na slavnostním skládání přísah rytířů ve Windsorském paláci, mezi nimiž byl i její manžel princ William (41). Události se zúčastnila například také královna Alžběta II., či princ Charles s chotí Camillou.

Kate je v posledních dnech na roztrhání. Minulý týden ve čtvrtek okouzlila usměvavá vévodkyně hosty na charitativní večeři v Kensingtonském paláci v dlouhých šatech broskvové barvy, v neděli pak během oslav 90. narozenin prince Philipa. I když se později ukázalo, že stejný modrý kabátek, který na významnou událost zvolila, měla již před dvěma lety na svatbě svého přítele, jako vždy jí to velice slušelo. A naposledy zatím zazářila právě v pondělí na slavnostním ceremoniálu.

Rytíři měli na sobě typické fialovomodré sametové pláště a černé sametové klobouky s bílými chocholatými pery, které jsou sice tradiční, ale ne příliš slušivé. Ani pohledný mladý muž jako je William v něm na vážnosti nezískal. Když pak jel v kočáře spolu se svou manželkou Catherine, jejich výrazné klobouky byly téměř tím jediným, co tisíce přihlížejících Britů mohly spatřit.

Reklama

Další články

Načítám