Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) opět dokázala, že je i po překročení čtyřicítky velice sexy. V legendární komedii Jistě, pane premiére!, kterou už několik týdnů pilně zkouší v Divadle Bez zábradlí, se objeví v roli nebezpečně svůdné premiérovy poradkyně.

Diváci se tak jistě mohou těšit nejen na vtipné repliky, ale i odvážné kostýmy včetně krátkých šatiček, jež Morávková před svým hereckým partnerem, premiérem Jimem Hackerem, ztvárněným Karlem Heřmánkem (76), vyhrne tak vysoko, až odhalí krajkový lem samodržících punčoch.

Ladné sexy nožky má Morávková zocelené nejen tancem, jímž oslňovala ve StarDance, ale i krasobruslením, kterému se v mládí věnovala.

Komedie ze zákulisí vysoké politiky volně navazuje na kultovní televizní seriál, ale politická satira je napsaná přímo pro divadelní prkna. Představení plné jiskřivého anglického humoru láme v Británii divácké rekordy a přízeň si získalo i u kritiků. Kromě Dany Morávkové v něm uvidíme také Josefa Cardu, Karla Heřmánka mladšího, Petr Pospíchala či Stanislava Zindulku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám