Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Janet Jackson sice nikdy nevystoupila ze stínu svého slavnějšího bratra Michaela, ale díky atraktivní vizáži a sametovému hlasu se v hudební branži neztratila. Na úspěšná léta jí ovšem zbyly jen vzpomínky.

Když se objemná Afroameričanka v nevzhledném černém hábitu valila přes letiště v Los Angeles, málokdo by ji spojoval s ženou, jejíž hlas a ňadra mají v historii šoubyznysu nesmazatelné místo. Janet totiž v poslední době pořádně nakynula a zpohodlněla natolik, že líčení omezila na minimum.

V minulosti se přitom musela snažit ze všech sil, aby nebyla jen „Michaelovou mladší sestrou“, a pečlivě upravená vizáž pro ni byla samozřejmostí. Janet sice letos oslaví 48. narozeniny, ale kvůli zanedbanému vzhledu připomíná zasloužilou matku pečující na plný úvazek o svou rodinu.

Janet Jackson se přitom mateřských povinností nikdy nedočkala. Svatební šaty sice oblékla hned třikrát, ale žádný z jejích partnerů s ní rodinu nezaložil. Radost jí tak mohou dělat alespoň tři děti, které po sobě zanechal její zesnulý bratr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám