Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Kamilu Nývltovou (34), která nedávno promluvila o velké ztrátě, jež její rodinu postihla, jsme načapali během focení pro módní časopis. Podle fotografa, který měl snímky, na nichž Kamila pózovala s diamanty v hodnotě několika miliónů, na starost, by měl být výsledek lehce provokativní a sexy, ale rozhodně ne vulgární.

Zjistili jsme, že se zpěvačka ale vůbec nebrání před objektivem ukázat víc. Pro focení aktů si však stanovila zásadní podmínky.

„Až k tomu focení dojde, tak si za něj nechám pořádně zaplatit. Myslím si, že takhle se neukazuje na potkání. Když to ale někdo bude chtít pro nějaký krásný kalendář, bude to vypadat luxusně, budu tam krásná a nabídne mi dobré finanční podmínky, tak bych do toho chtěla jít," řekla během rozhovoru Kamila. „Musí se mi to ale vyplatit. Tělo mám jedno, tělo mám mladé, a tak to musí být dobře finančně ohodnocené,“ uvedla.

Ti, kteří se těší, že uvidí Nývltovou jen v Evině rouše, si ale musí nechat zajít chuť. „Určitě bych nikdy nešla úplně donaha. Vždycky bych chtěla, aby ty fotky byly focené tak, aby nebylo nic vidět."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám