Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Molavcová (61) se asi zapomíná dívat do kalendáře. I ve svém věku totiž vypadá tak skvěle, že by jí málokdo hádal víc jak pětačtyřicet. "Navštěvuji univerzitu volného času, potkávám se s lidmi, kteříí na mě přenesou pozitivní energii. A mám také dost pohybu. Plavu a podstupuji vodoléčbu. Když střídáte horkou a studenou vodu, dělá to divy," prozradila svůj recept Molavcová.

Ta se i s Jiřím Suchým, principálem divadla Semafor, v němž Molavcová účinkuje už 41 let, objevila na otvíračce podniku Café Victoria na Malostranském náměstí. Dorazil ale například i ministr zahraničí Karel Schwarzenberg s neodmyslitelnou fajfkou nebo čerstvý otec Petr Jákl, kterému manželka Romana Jákl Vítová porodila 20. května dceru Elisu.

Petr byl kvůli náročným rodičovským povinnostem na smrt vyčerpaný. "Snažím se Romaně pomáhat, jak to jde. Obě děti se budí a chodí spát v různou dobu, takže je to pro nás teď náročné. Ale máme moc velkou radost. A taky nás těší, že naše starší dcera Sofinka na holčičku nežárlí, takže nemusíme hlídat, jestli jí nechce ublížit. Pořád ji pusinkuje," pochlubil se režisér filmového hitu Kájinek, který právě připravuje velký televizní seriál o kaskadérech.

Reklama

Další články

Načítám