Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na film Kvaska, který vznikl podle muzikálové předlohy Daniela Landy (55)? Tak tenhle muzikál se už v únoru vrací na scénu, hlavní ženskou roli ale bylo potřeba obměnit. Její představitelka, a to jak filmová, tak divadelní, Lucie Vondráčková (44) totiž kvůli manželským a mateřským povinnostem nemá čas.

O tom, že kvůli roli Lucka přijede z Kanady, kde s manželem Tomášem Plekancem (41) a synem Matyášem žije, režisérka Mirjam Landa ani nepřemýšlela. Sáhla tedy po svojí oblíbené muzikálové zpěvačce Markétě Procházkové.

Určitě neudělala chybu, protože Markéta se letos v oboru muzikálového divadla dostala dokonce do širších nominací za nejlepší ženskou roli, jak informovala Herecká asociace. Kvůli postavě Karin Lippertové ale musí přinést oběti.

Aby se co nejvíc podobala Vondráčkové, musí na jevišti Divadla Kalich, kde se bude muzikál uvádět, nosit blond paruku. Ta jí ale jako tmavooké brunetce vůbec nesluší. "Civil nevyměním, to je jasné. Ale na jevišti ke Karin se mi to líbí," tvrdí Markéta.

Reklama

Další články

Načítám