Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz jako první informoval, mladší sestra Ornelly Štikové (31) Charlotte (17) se drsně rozešla se svým expřítelem Michalem Mirčevským. S tímhle fešným kadeřníkem to táhla dva roky, a i když nebyla plnoletá, rodiče jí dovolili, aby s nimi žil pod jednou (zadluženou) střechou. Nyní vypluly na povrch informace o tom, jak se ti dva k sobě chovali. A není to příliš pozitivní čtení!

Charlotte na svého přítele nepříčetně žárlila, a ten toho podle všeho měl už tak plné kecky, že se raději rozhodl osamostatnit a vztah ukončit. A to neměl dělat. Dívka na svou sociální síť napsala zprávu, nad kterou někteří jen nevěřícně kroutí hlavou. „Flusal na mě a sprostě mi nadával,“ uvedla.

Super.cz se po dlouhém snažení podařilo zkontaktovat jejího bývalého. Ten překvapivě podobné chování přiznává. „Ale nechápu, že se s něčím takovým svěřuje. Měli jsme prostě takovou Itálii a tohle chování bylo vzájemné, a myslím si, že aktivnější v tom rozhodně byla ona. Nesnížím se ale na její úroveň, abych na to reagoval tím, že bych popisoval, jakého mnohem horšího jednání se navíc dopouštěla ona vůči mně. Jsme snad rozumní lidé a rozejdeme se, doufám, v klidu a bez emocí. Zatím to tak ale bohužel moc nevypadá,“ řekl Super.cz Mirčevský.

Ten by se měl mít na pozoru, aby mu bývalka po vzoru pohádky S čerty nejsou žerty nezačala vyhrožovat, že jestli s ní nezůstane, všehoschopná maminka Monika Štiková mu vyhlásí válku!

Reklama

Další články

Načítám