Hlavní obsah
Článek

Herečka Taťjana Medvecká je šarmantní, milá, skromná a talentovaná, přesto nikdy nebyla příliš v hledáčku režisérů. Najednou se vše změnilo a loni se objevila hned ve třech snímcích, které jsou nominované na hlavní filmařské ceny Český lev a byly oceněné i na Cenách filmové kritiky.

"Sice jsem byla nominovaná za Jako nikdy Zdeňka Tyce, ale teď si uvědomuju, že jsem vlastně hrála menší role v Hořícím keři i v Klaunech. Vidíte to, roky si na člověka nevzpomenou a na stará kolena jsem na roztrhání," smála se Medvecká.

Sama to přikládá svému účinkování ve filmu Dům před třemi lety, který odbornou kritiku velmi zaujal. Zajímavě se to ovšem shoduje s dobou, kdy si herečka kvůli účinkování ve StarDance, které nakonec nedopadlo ze zdravotních důvodů, nechala odbarvit vlasy na blond.

"Mám filmografii velice tenoulinkou a půst byl velice dlouhý, tak jsem prostě nabídky přijímala a přijímala, a takhle jsem se roztočila," krčila rameny herečka, která to prý s outfitem na slavnostní večer nepřeháněla, protože nepředpokládala, že si půjde na pódium převzít cenu. "Bylo jasné, že to musí dostat Jarka Pokorná za Hořící keř, byla tam skvělá, a to se taky stalo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám