Hlavní obsah
Článek

Pavlíně utekla výhra ve VyVolených těsně před nosem, a to ji nejspíš přimělo k dalšímu pokusu o televizní kariéru. Tentokrát půjde do boje se svým zpěvem.

Po skončení VyVolených se Pavlíně nelíbily narážky na to, že se před kamerami přes tři měsíce jen povalovala, a tak by diváky ráda přesvědčila o svých schopnostech. Absolventka konzervatoře tak sebrala odvahu a dorazila na casting do X Factoru.

„Chtěla bych určitě něco dokázat, momentálně mám škatulku VyVolení, což bych chtěla překonat, a chtěla bych, aby mě lidé brali více jako zpěvačku a jako umělce, ne jako rychlokvašku z reality show. Hudba je určitě tím, co bych chtěla v životě dělat. Vím odmala, že bych chtěla zpívat,“ řekla Pavlína na konkurzu, kam ji doprovodila její partnerka Mirka.

Pavlína má k hudební kariéře předpoklady, ale studium klasického zpěvu nemusí být v soutěži hledající mainstreamový hudební objev zárukou úspěchu. X Factor by měl odstartovat už v březnu, ale není jasno v porotě. Prima dosud potvrdila jen slovenskou zpěvačku Celeste Buckingham.

„Konkurenci se snažím nevnímat, soustředím se na výkon,“ řekla nám Pavlína, která dosud netuší, zda postoupila do dalšího kola. O jejích šancích si můžete udělat představu z videa, kde na toaletě trénuje píseň On My Own (Samotářka) z muzikálu Les Misérables.

Reklama

Další články

Načítám