Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Winterová byla na Cenách české filmové kritiky jednou z nejlépe oblečených žen, i když, jak se říká, mezi slepými je jednooký králem a chybičky by se určitě našly. Kateřina nicméně vsadila na výraznou červenou a pořádně vysoký rozparek.

"Přestala mě bavit černá, tak jsem zvolila červenou, bylo to spontánní rozhodnutí," prozradila krásná brunetka, kterou jsme naposledy vídali v pořadu Herbář České televize, který uváděla spolu s dlouholetou kamarádkou Lindou Rybovou.

Samotné nás překvapila, že je půvabná herečka Národního divadla, kterou známe i jako zpěvačku kapely Ecstasy of Saint Theresa, taková hospodyňka. Opravdu ve volném čase zavařuje a suší bylinky? "Vzhledem k dětem to ani jinak nejde. Ale u mne se to nedá říct hospodyňka, spíš je to takový koníček," vysvětlovala Kateřina.

"Rozdíl samozřejmě je, když jste v Praze, to se nabízí úplně jiné aktivity. Ale na venkově, kde máme dům s velkým pozemkem a sadem, já tomu říkám nadneseně pole, pěstujeme leccos a musíme se o to postarat a zpracovat to," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám