Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) se pyšní jednou z nejlepších postaviček v českém šoubyznysu. Ňadra číslo čtyři doplňuje mini zadeček a vypracovaná stehna. Není divu, že to Míše pořádně sluší v plavkách a nebojí se své tělo ukázat.

Před pár dny přiletěli se snoubencem, tenistou Lukášem Rosolem, z Austrálie a v Praze ji čekaly pořádné mrazy. "Byla to docela síla. Na slunci bylo v Austrálii plus 50 stupňů, vedro na padnutí, a najednou jsme přistáli v minus deseti," řekla Super.cz Ochotská. Míša však na zimu byla připravená. Místo plaveček si v Paříži pořídila luxusní kožíšek a naprosto dokonalou beranici, která jí padne jako ulitá.

Míša s Lukášem slavnostně otevřeli nové kluziště v nejluxusnější ulici v Praze - v Pařížské. Lukáš předvedl, že to umí nejen s tenisovou raketou, ale také na bruslích. A není divu, v mládí se rozhodoval, zda bude hokejistou, či tenistou, obojí mu šlo skvěle. Nakonec vyhrál bílý sport.

Míša plánovala, že se také projede, ale měla smůlu. "Mám nohu 36 a bohužel tak malé brusle při otevření na půjčení neměli. Spěchali jsme, takže jsme je nestihli přivést," dodala Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám