Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár dny seděl Justin Bieber (30) v chládku za řízení pod vlivem návykových látek.Teď už si ale opět užívá svobody a zhýralého života popové hvězdy. Pokud jste čekali, že po svém doposud největším skandálu v životě bude zpytovat svědomí někde v ústraní daleko od pohledu veřejnosti a novinářů, tak jste na omylu.

Zpěvák sice opustil Spojené státy, z Miami ale odletěl soukromým tryskáčem jen pár kilometrů vzdušnou čarou do Panamy, kde se rozhodně neskrývá. Ve střední Americe mu dělá společnost jeho nová přítelkyně, modelka Chantel Jeffries. A také početná skupinka jeho „povedených“ kamarádíčků, kteří na něj podle zdrojů z jeho okolí mají špatný vliv a ponoukají ho k nepravostem.

Paparazzi nachytali skupinku zlaté mládeže na pláži Punta Chame. Z fotek je zřejmé, že zpěvákovi kamarádi popíjeli pivo chlazené v plastovém kbelíku, popová hvězda ale raději usrkávala pramenitou vodu z láhve a hrála fotbal.

Na celé věci je zajímavé, že právě do Panamy odcestovala na třítýdenní dovolenou divoška Agáta Prachařová (38) s manželem Jakubem (40). Kdyby se tyto dvě skupinky cestovatelů potkaly, mohl by mít příběh o zatčení amerického popového princátka barvité pokračování.

Reklama

Další články

Načítám