Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok jeden útočí na druhého. Pavel Novotný (43) atakuje drsnými výroky moderátorku Kateřinu Kristelovou (44), ona na oplátku na něj posílá právníky a vyhrožuje žalobami.

"Už několik dnů se snažím dopátrat toho, čím se Kristelová vlastně živí. Vyzývám proto všechny pořadatele, kteří kvůli mým článkům odmítli pracovat se seriózní Kristelovou, aby nám to sdělili a my se mohli dopočítat. Týká se to zejména pořadatelů různých vesnických zábav, hostesingových agentur, majitelů striptýzových klubů a pražských píáristů čtvrté a páté třídy (takové to „Přijď zadara na otevíračku salonu, budou tam média a vyfotí tě do časáku)," atakuje Novotný Kristelovou z pozice šéfredaktora bulvárního webu.

Kristelová se po opakovaných 'útocích' Pavla obrátila na advokátku. Výsledek? Novotný ještě přitvrdil.

Nyní je ale všechno jinak. Kristelová a Novotný se potkali na narozeninové oslavě jejich společné kamarádky a začaly se dít věci. Kateřina se rozhodla si s Pavlem vzniklý konflikt vysvětlit a pak spolu skoro půl hodiny seděli v rohu baru. Nyní se prý dokonce chystají na oběd a vypadá to, že si zřejmě zase padnou kolem krku.

"Docela ráda jsem ho po dlouhý době viděla a myslím, že on mě taky. Věřím, že náš vztah bude zase v pohodě," řekla Super.cz Kristelová. "Já se s nikým neusmířil, lidé jako já nemají ve skutečnosti v kontaktu s celebritami jejího typu slovo usmíření vůbec ve slovníku. Jen jsme si potřebovali něco vyříkat, obrousit hrany," dodal Novotný.

Reklama

Další články

Načítám