Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Julie Zugarová (37) ze srdce nenávidí zimu, chlad a plískanice. Jakmile má příležitost, tak vyráží do teplých krajin za sluníčkem. Vzhledem ke svému povolání s pohyblivou pracovní dobou tak modelka vystavuje své chirurgicky vylepšené tělo slunečním paprskům velmi často.

Ještě když to ještě počasí umožňovalo, tak Julie vyrazila s přáteli do Toskánska. Není žádným tajemstvím, že Zugarová s nadšením využívá služeb plastických chirurgů, ale také solárních studií. Před dovolenou měla tedy silikonová kráska na těle velmi dobrý základ, který už doladila přirozeným zlatým nádechem.

„Jsem velká milovnice Itálie a hlavně italské kuchyně. Odpočinková dovolená v Toskánsku byla ideální," nechala se slyšet Julie a jedním dechem dodala. „Byla jsem tam poprvé, takže jsem si to užívala. Mají tam výborné víno, které jsem si dopřávála i k obědu, ačkoliv normálně si dám dobré víno jen k večeři." Julie si to vážně umí zařídit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám