Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aňa Geislerová (48) teprve před necelými sedmi měsíci porodila svého třetího potomka, syna Maxe. Jiné maminky by jí ovšem mohly závidět, jak rychle se dostala zpět do formy. Tvrdí přitom, že žádné diety neřeší, jen jí její potomci dají dostatečně zabrat, takže kila jsou dolů sama.

Na předávání cen českých filmových kritiků vyrazila bez očekávání, že by některou cenu sama dostala, i když je za hlavní roli ve filmu Líbánky Jana Hřebejka nominována na cenu Český lev. Tady měla za úkol pouze předat cenu Jiřímu Schmitzerovi.

A tak si večer patřičně užila. Akci sponzoroval výrobce francouzského šampaňského a Aňu jsme kromě samotného předání ceny neviděli bez sklenky v ruce. Že by tohle byla její tajemná dieta? Kdysi podobnou, kdy se šampaňské jen doplňovalo hrstičkou mandlí, doporučovala spisovatelka Bára Nesvadbová (49), podle jejíž knihy Pohádkář natočila Aňa zatím svůj poslední film.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám