Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento článek jistě vyprovokuje všechny, kdo v Čechách trpí aktuálními mrazy. Finalistky jubilejního desátého ročníku České Miss si totiž užívají hřejivých slunečních paprsků na ostrově Mauricius.

Dvacet hodin stačilo k tomu, aby dívky vyměnily nevlídnou zimu za horké léto. Z teplých bund a čepic se vysvlékly do plavek a vklouzly do sandálků. Přesně tak dlouho totiž trvala cesta z odletové haly Letiště Václava Havla v Praze až na recepci hotelu.

Už na pražském letišti budila desetičlenná skupina adeptek na korunku královny krásy velkou pozornost a nejinak tomu bylo v průběhu cesty. Na letišti na Mauriciu je čekalo milé uvítání a tradiční květiny. Při příletu je „vítal“ také silný déšť, vzápětí se ale obloha nad dívkami opět rozzářila.

České krásky jsou z exotického místa soustředění nadšené: „Je tu nádherně, je to úžasné, takhle by měl vypadat ráj,“ jásaly a těšily se do moře.

Koupání, a nejen toho, si dívky, které čeká na ostrově řada zajímavých aktivit, ale především focení a natáčení, jistě užijí dost. Včera měly holky ještě šanci relaxovat po náročné cestě, ale už dnes se kolečka příprav na jubilejní finále začnou roztáčet naplno.

Reklama

Další články

Načítám