Hlavní obsah
Článek

Byli zamilovaní jako hrdličky, neustále se oňuňávali a na sociálních sítí se to hemžilo společnými fotografiemi a srdíčky. Tomu už je ale konec. Mladší ségra Ornelly Štikové Charlotte s pohledným kolouškem Michalem Mirčevským už netvoří pár. Co se stalo?

Bývalý pár se asi nechce k rozkolu vyjadřovat, mládenec, jenž se živí jako kadeřník, nebral telefon, jeho bývalka zase po pár otázkách přestala komunikovat. Faktem ale je, že si na sociální síť koncem týdne dala status, v němž litovala, že s ním dva poslední roky žila.

„Poslední dobou se změnil, skoro nebyl doma, pořád někde lítal,“ říkají kamarádky vyprsené blondýnky. To zdroje z okolí Mirčevského zase hlásí, že chlapce přestalo bavit neustálé podezírání z nevěry a také panovačnost jeho děvčete, kteréžto manýry měla pochytit od matinky.

O obou exmilencích kolují hotové legendy. Zatímco Michalovi kouká přehnaný sexuální apetit z očí a kdo ví, zda své milé přeci jen občas neodskočil za jinou, Super.cz se sám mohl přesvědčit o tom, že Charlotte skutečně na svého kluka až nepříčetně žárlila. „Kontroluje mi mobil, Facebook, všechno. Pořád jí musím vysvětlovat, kdo je která holka a že s ní nic nemám. Ty výslechy mě nebaví,“ stěžoval si tehdy kadeřník.

Ten u vychloubačné rodiny bydlel přesto, že Charlotte zdaleka nebyla plnoletá. Štikovým, zatíženým mnohamiliónovými exekucemi, však jistě muselo vyhovovat, že přítel jejich dcery jim přispívá na živobytí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám