Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezřízené chování a pařby Justina Biebera (30) začínají mít čím dál vážnější důsledky. Zatímco z policejní razie v jeho domě, kde byly nalezeny drogy, se díky kamarádovi vykroutil a jeho vajíčkový útok na dům sousedů je ve fázi vyšetřování, ve čtvrtek rozmazlený floutek konečně skončil v policejních klepetech. Jenže jak už to u amerických celebrit bývá, díky možnosti kauce ne na dlouho. Bieber závodil i s pasažérkou v půjčeném Lamborghini po hustě obydlené části Miami Beach poté, co na párty předtím požil alkohol i drogy. Dost vážný přečin na to, aby byl Bieber na policejních snímcích vysmátý jak lečo..

Idol teenagerek si možná zvykl, že mu vždycky všechno projde, a tak i zatčení ze čtvrtečního rána vnímal jako další ‚hustej zářez‘ ve svém už tak přeplněném portfoliu průšvihů z posledních měsíců.

Bieber si neodpustil během zatýkání dělat problémy, policistům nadával a ruce vkládal do kapes, když mu chtěli nasadit pouta. Zpěvák nejdřív tvrdil, že jen jede z nahrávacího studia, ačkoli noc strávil v jednom z místních nočních klubů. Rovněž řekl, že nepil alkohol, přestože později přiznal, že kromě něj požil i několik léků na předpis a kouřil marihuanu.

Ještě týž den byla zpěvákovi uložena kauce 2500 dolarů. Po jejím zaplacení opustil celu předběžného zadržení, před níž na něj čekal jeho osmatřicetiletý otec Jeremy Bieber, který se údajně účastnil jak divoké párty v baru, tak později pomáhal zatarasit ulici, aby si jeho synáček mohl dopřát závod se zpěvákem Khalilem v červeném Ferrari.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám