Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chladné počasí udeřilo v plné síle, ale je také třeba začít myslet na jaro a odkládání vrstev oblečení. Poradíme vám, jak bojovat se zimním splínem a začít pracovat na své postavě, abyste ze sebe měli opět dobrý pocit.

Zázračná rostlina vás zbaví deprese a vrátí vám vitalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí drtí pracovní stres a sychravé počasí přidává pocit malátnosti a ubírá chuť do života. Péče o duševní zdraví bývala v minulosti tabuizována a dokonce považována za cosi nemístného a společensky nevhodného. To se s příchodem moderní medicíny změnilo a dnes už dávno není hanbou navštívit psychologa, nebo užívat antidepresiva. Problém však může být v jejich složení - chemie v nich jednoduše nemusí sednout každému. Jejich dlouhodobé užívání také zatěžuje organismus, zejména játra. Naštěstí však existují přírodní látky, které mohou plnohodnotně nahradit lékařem předepsané léky a jsou dokonce volně k dostání. Pokud už nechcete zažívat pocity úzkosti, deprese, únavy a rádi byste se opět těšili ze života, čtěte dále. Zdrojem právě takové látky je Sceletium tortuosum, někdy nazývaná Kanna, nebo Kosmatec. Tato rostlina pochází z Jižní Afriky a už staletí je používána domorodci kvůli jejím stimulačním účinkům a schopnosti snižovat stres, napětí a úzkostné stavy. Čím dál více je oblíbena také v západním světě, protože je díky svým účinkům plnohodnotnou alternativou ke klasickým lékům na úzkosti a deprese. Původní afričtí domorodci čerstvou Kannu žvýkají na dlouhých pochodech pouští, šňupou v drcené podobně, nebo z ní vaří uklidňující odvary. Pokud se chcete cítit lépe a postavit se stresu čelem, pomůže vám STRESS OUT, který obsahuje výtažek z této zázračné rostliny štěstí. Koupit ho můžete exkluzivně na Topleky.cz za akčních 349 Kč!

Ke štíhlé postavě vám pomůže zelená káva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Na jeho účinnost přísahají například zpěvačky Katy Perry a Jennifer Lopez nebo herečka Demi Moore. I díky nim se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Nyní jej můžete vyzkoušet i vy! Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitamínem C a sladkovodní sinicí spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Green Coffee tak nejen podporuje štíhlou linii, ale díky zmírnění nutnosti mlsat také pracuje na tom, abyste si vysněnou váhu udržely. To ale není vše - Green Coffee Plus má i silný antioxidační efekt, takže vím kromě hubnutí dopomůže i ke krásnější pleti. Můžete ho pořídit za akční cenu 299 Kč!

Pro pevné poprsí nepotřebujete plastického chirurga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Která žena by nechtěla mít krásné a plné poprsí. Pro svůj sen se však nemusíte hned svěřovat do rukou plastických chirurgů. Existují čistě přírodní cesty, jak efektivně pečovat o svůj dekolt bez invazivních metod, jehel a skalpelů. Plné ženské tvary si tak můžete užívat bezpečně, jednoduše a hlavně bez stresu z lékařů díky bylinným výtažkům obsaženým v přípravku BUSTIN. Ten díky unikátní směsi čínské bylinky Anděliky, Pískavice řeckého sena a dalších přírodních extraktů podporuje zpevnění prsní tkáně a současně nárůst jejího objemu. Zakoupit ho můžete za bezkonkurenčně nejnižší akční cenu 399 Kč.

Zhubnout se dá i bez jojo efektu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Efekt malinového ketonu spočívá v tom, že vám brání nabrat pracně shozená kila. Tento přírodní enzym se nachází v malinách a dokáže pozitivně upravit metabolické procesy ve vašem těle. Hodit se vám bude zejména tehdy, až budete mít nejnáročnější část diety za sebou a budete si chtít svoji tvrdě vybojovanou linii udržet. Hodí se ideálně jako doplněk fyzické aktivity, který díky úpravě metabolismu tuků zajistí rovnoměrnou a zdravou redukci tělesné hmotnosti. Přípravek malinový keton dále obsahuje extrakt ze zeleného čaje a ve vodě rozpustnou vlákninu v podobně jablečného pektinu - ten je dobrý pro správné trávení a zajistí tak optimální energetické využití potravy. V současné době je k dostání za akční cenu 249 Kč!

Poražte chuť k jídlu jako hvězdy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velkou propagátorkou spiruliny je herečka Gwyneth Paltrow; její štíhlá postava je důkazem, že na hubnutí skutečně funguje. Zdraví prospěšné vlastnosti spiruliny jsou známy už po staletí; nyní se spirulina pěstuje hlavně v Japonsku a je součástí mnoha léčivých preparátů. Spirulina omezuje chuť k přejídání a zejména chuť na energeticky bohaté potraviny. Nečekejte zázračný lék, díky kterému zhubnete přes noc. Síla spiruliny je ve zdravém, trvalém, přirozeném a nenásilném hubnutí bez jojo efektu. Podpoří vaši chuť a touhu bojovat s nadváhou a umožní vám cítit se během diety skvěle. Sypanou BIO Spirulinu koupíte v akci za zvýhodněnou cenu 169 Kč.

Dopřejte své pokožce náležitou péči

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po redukční dietě je potřeba velmi pečlivě pečovat o vaši pokožku. Arganový olej je mimořádně cenný olej, získávaný lisováním semen plodů ze stromu Argánie trnité, pocházejícího z jihozápadní části Maroka. Berberové mu říkají „strom života“ pro jeho prospěšné vlastnosti. Přezdívka „Desert Gold“ vystihuje jeho unikátní vlastnosti. Tento zlatavý dar přírody je neocenitelný zejména díky svým regeneračním účinkům na pleť. Tajemství Arganového oleje je založeno na bohatém obsahu vitamínu E, A, beta-karotenu, antioxidantů a esenciálních mastných kyselin zejména Omega 9 a Omega 6, které významně ovlivňují pružnost pokožky, udržují optimální vlhkost kůže, zabraňují jejímu vysoušení a pomáhají jako prevence při tvorbě vrásek. BIO Arganový olej můžete koupit za akčních 345 Kč.

Další články

Načítám