Hlavní obsah
Článek

K zimě patří neodmyslitelně sněhová pokrývka. Že jste si zatím žádného sněhu neužila? Je třeba to napravit! Chumelenici vám sice nezařídíme, ale zato víme, kde pořídíte krásné podprsenky ve všech velikostech se slevou!

Malá nebo velká prsa? Každá si přijde na své!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento týden pořídíte na Astratex.cz vybrané podprsenky Gaia se slevou až 30 %. Čeká na vás široká nabídka modelů pro prsa všech velikostí. Každá podprsenka je jiná, ale jedno mají společné – jsou zcela neodolatelné. Podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali. Všechny nyní pořídíte o 30 % levněji!

Sexy dekolt a maximální pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžnost sama – to je podprsenka Stefania. Květinová krajka bude krásně kontrastovat s plným dekoltem, o který se postará push-up efekt společně s vyjímatelnými vycpávkami. Speciální střih košíčků do tvaru T dá vašim vnadám ten správný zakulacený tvar a vy si můžete užívat obdivné pohledy. Pořídíte ji hned ve dvou krásných a praktických barvách!

To pravé pro plné tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pyšníte se plnými tvary? Vsaďte na prádlo, které dá vašim křivkám vyniknout a navíc zajistí maximální komfort. Něžná krajková podprsenka je to pravé pro každou ženu, která se chce cítit přitažlivě i komfortně. Široká ramínka, vyšší střed a pohodlný střih jsou atributy, které ženy s velkými ňadry ocení nejvíce. Luxusní krajka dodává tomuto kousku šmrnc – co myslíte?

Svůdná každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I pohodlná podprsenka, kterou oblékáte každý den, může být sexy. Vyztužená podprsenka Hortensja se postará nejen o svůdný dekolt, ale také o vaše maximální pohodlí. Vyztužené košíčky se střihem do tvaru T vykouzlí zakulacený tvar poprsí a bavlněné podšití se postará o pohodlné nošení. To, co dělá tento kousek neobyčejným je krajka v kombinaci se saténem – luxus, který si můžete užívat každý den!

Pro každou příležitost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při každodenním shonu není nic nepříjemnějšího než nepohodlné spodní prádlo. Zapomeňte na zařezávající se ramínka i nepoddajný obvod podprsenky! V této luxusní vyztužené podprsence se budete celý den cítit skvěle a jako bonus vám zajistí bezchybně tvarovaný dekolt. Pořídíte ji hned ve dvou praktických barvách. A navíc se slevou!

Další články

Načítám