Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská rodačka Nigella Lawson (51), která se jako jedna z mála žen dostala se svým kuchařským uměním na televizní obrazovky a se svým pořadem o vaření bodovala téměř po celém světě, začala v posledních letech pořádně přibírat. Diváky ve svých kuchařských relacích přitom neokouzovala jen tím, jak zdatně se umí otáčet kolem plotny, ale také svými sexy křivkami a překrásným obličejem. Samotná Nigella si však s přibývajícími kilogramy příliš těžkou hlavu nedělá.

Brunetka Lawson prý není z těch žen, které se hroutí pokaždé, když se jim zdají jejich kalhoty o něco těsnější než dřív. Přesto přiznává, že jsou chvíle, kdy by chtěla být štíhlejší.

„Každá žena, která říká, že jí nikdy nesešlo na tom, kolik váží, a nebo, že nikdy nezkusila držet dietu, lže. Kdybych se ale rozhodla, že zhubnu, něco bych určitě shodila,“ říká odhodlaně Britka, která se stala populární i díky několika vydaným kuchařkám, z nichž nejznámější nesou názvy ‚Jak jíst‘ a ‚Jak se stát bohyní v domácnosti‘. Druhá zmiňovaná knížka vynesla Nigelle v roce 2000 v Británii ocenění ‚Spisovatel roku‘. Po celém světě se prodaly více než tři milióny jejích knih.

Autorka kuchařských bestsellerů však také přiznala, že má z hubnutí respekt, jelikož viděla, jak její matka Vanessa Salmon bojovala s anorexií a bulimií, nakonec zemřela v pouhých 48 letech na rakovinu jater. Právě rakovina je přitom v celé její rodině velkým strašákem. Ve třiceti letech zemřela Nigellina sestra Thomasina na rakovinu prsu. Také jejího prvního manžela Johna Diamonta, s nímž má Lawson dvě děti, postihla tato krutá nemoc. Ve 47 letech prohrál boj s rakovinou hrtanu. Je tak zcela pochopitelné, že při takovém osudu Nigella pár kilogramů navíc vnímá jako naprostou malichernost.

Reklama

Další články

Načítám