Hlavní obsah
Článek

Ještě než byl Justin Bieber (30) zatčen kvůli rychlé jízdě pod vlivem omamných látek, ke kterému došlo ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách v Miami, si zpěvák užíval zběsilé jízdy s okouzlující spolujezdkyní. Novináři vypátrali, že se jednalo o jednadvacetiletou modelku Chantel Jeffries, která je u policistů, podobně jako Bieber po nedávném vajíčkovém útoku na sousedy a drogám nalezeným v jeho domě, také známou firmou…

Jde tak o další důkaz, že Bieber se stýká se ‚špatnými lidmi‘, což kromě rodičů vadí také jeho bývalé lásce Seleně Gomez (31). Jeffries pochází z Jacksonville a údajně se potýkala se zákonem už několikrát, a je tak považována za recidivistku. Policie u ní má pět záznamů, rychlou jízdu pod vlivem narkotik nevyjímaje.

Policie se domnívá, že Bieber se ve čtvrtek mohl účastnit takzvaného drag racingu, kdy s jiným řidičem soupeří v rychlosti na určitém úseku. Maximální povolenou rychlost přitom zpěvák překročil dvojnásobně. Problémovou hvězdu, kterou nejbližší marně přesvědčují k pobytu v léčebně, nyní čeká soud.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám