Hlavní obsah
Článek

Herec Bob Klepl má specifický smysl pro humor a nic mu není svaté. Legraci si dokáže udělat i sám ze sebe a rád hovoří i o věcech, které jsou pro jiné tabu.

Známý filmový a divadelní komik si tak pro sebe nenechal ani historku týkající se velmi citlivé záležitosti. „Jednou jsem zkusil viagru, je to pár let, a bolela mě hlava. Zřejmě to nepůsobí na všechny muže stejně. Já zatím nic takového nepotřebuju. Ne, že bych byl tak dobrej, ale každý muž si vyzkouší, co to je,“ rozpovídal se Bob, podle něhož lépe než léky účinkuje arménský koňak.

V pondělním Top Star magazínu dojde i na jeho nedávný kolaps související s alkoholem. Klepl se ovšem za svou občasnou chuť na kapku něčeho ostřejšího nestydí a je si vědom důsledků svého řádění. „Jsem z Východu, když se občas napiju, tak pořádně a pak zase nic,“ prozradí na Primě poloviční Armén klepl, který si dokáže užívat i bez ženského protějšku.

Když se vydal na dovolenou do Spojených arabských emirátů, vystačil si sám. „Viděl jsem ty páry, jak ti muži jsou takoví naštvaní, nevrlí. Jak jim ta žena pořád něco přikazuje. Já jsem si mohl jít hajnout, kdy jsem chtěl,“ dodal Bob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám