Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádková svatba na zámku Jemniště Leoše (47) a Moniky (49) Marešových byla počátkem konce jejich vztahu. Sympatická blondýna přesto na svatby nezanevřela. Pokud by se snad jednou s otcem svých dvou synů rozvedla a byla si jistá novým vztahem, klidně půjde znovu pod čepec.

„Spousta lidí si to o mně možná myslí, ale já jsem na svatbu nezanevřela. Myslím si, že každá ženská touží po tom, že by si to měla jednou prožít, i když to třeba nevyjde," prohlásila s nehranou suverenitou v hlase Monika.

Marešová se stala koučkou jisté soutěže, kde o věno bojují nevěsty. Při té příležitosti se také oblékla do svatebních šatů. Není si ale jistá, jestli během její svatby číslo dvě bude opět v bílém. „Asi bych neměla na sobě velké princeznovské šaty. Už vůči věku a skutečnosti, že by to byla druhá svatba," říká.

Zajímalo nás, jestli Monika hodlá pozvat na svatbu také svého stále ještě manžela Leoše Mareše, se kterým ji pojí přátelské vztahy. „To by se asi nehodilo. Já se ale zatím nevdávám, zatím ještě nejsem rozvedená a ani nemám nikoho, za koho bych se vdala podruhé, protože to je sakra velkej krok," uvedla Marešová. Monika tedy svého nového partnera Luboše Holuba nepovažuje za potenciálního manžela. Není taky divu, jsou spolu teprve krátce, a tak není kam spěchat.

Reklama

Další články

Načítám