Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pochází z Brna, vystudovala muzikálové herectví, ale i když už jí bude dvaatřicet, zaregistrovali jsme ji více až teď. Objevuje se totiž v obsazení hned tří nových pražských muzikálových projektů. Půvabná blondýnka Barbara Chybová nám ale byla povědomá ještě odněkud.

Paměť nepomohla, a tak jsme zapojili internetový vyhledávač. A vida, tahle holka nebyla drsná jen při rozhovoru na kameru, ale také v reálu. Tedy vlastně v reality show. Byla totiž spolu s Hanou Mašlíkovou (41) jednou z účastnic pořadu Trosečník, kde bojovala o přežití pod dohledem televizních kamer.

Ani při castinzích si ji prý zatím nikdo nevybral proto, že je hezká. "To opravdu ne, docela se stydím, když na to mám odpovídat," řekla Super.cz Bára a trochu se červenala. "V Marii Antoinettě si mě režisér Radek Balaš vybral, protože ze mne je cítit energie. S Vandou Károlyi totiž alternujeme roli revolucionářky, která vede dav," prozradila.

My jsme ji ovšem potkali v Divadle Kalich, kde se opět začíná hrát muzikál Touha a také muzikál Rent, který se uváděl již v létě v podobě workshopu. V něm hraje Bára dívku s nevyjasněnou sexuální orientací a dříve se alternovala s Míšou Noskovou (41), která ale z obsazení zmizela. „Od té doby jsme spolu nemluvily, ale asi je šťastná, posílala videa z Ameriky. Já jsem každopádně ráda, že jsem v Rentu zůstala, je to krásná role," míní Bára.

Reklama

Další články

Načítám