Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V době, kdy v roce 1999 na pultech ležela její alba Blízká a vzdálená, se Ilona Csáková (53) stylizovala do slavné italské divy Claudie Cardinale. Mnozí až žasli, jak moc jí je podobná. „To napadlo mou mámu, připadalo jí, že vypadám jako Claudia v šedesátých letech,“ vyprávěla tehdy. Nyní po letech si ji opět vzali do parády vizážisté a pokusili se znovu vrátit čas. Povedlo se?

„Ať si kdo chce říká, Iloně to setsakramentsky seklo. Já v ní Claudii viděl. Sama si to vymyslela a byla dokonalá,“ rozplývá se nad podobou Ilony zpěvák Andrea Andrei, který se zpěvačkou, svým kamarádem Davidem Mattiolim, Jarkem Šimkem (50) a také italskou hvězdou Dodim nazpívali písničku „Ci pensero´ domani“.

„Stáli jsme ve vodě v umělé nádrži. Ilonu obdivuju. Den předtím byla na mých narozeninách a prý se trochu zdržela. Zatímco já šel spát brzy, Ilona nás všechny strčila do kapsy. Vypadala odpočatě a celkově famózně. Jen jsem měl strach, že na té kluzké podlaze bude mít v podpatcích problém a stane se neštěstí. Ale skvěle to ustála,“ chválí kolegyni Šimek, který k písni mimo jiné připravil i aranžmá.

Sám byl zmáčený od hlavy k patě. „Čekala mě erotická scéna s dívkou, která mi v klipu hraje partnerku,“ dodal Jarek.

Reklama

Další články

Načítám