Hlavní obsah
Článek

Vztah Moniky Leové (32) s přítelem Martinem Košínem je vážnější, než se zdálo. Milenci sice stále studují, čím dál častěji ale začínají hovořit o svatbě a společném životě. „Hodně se o tom bavíme. Víme, jak by mohla svatba vypadat, a jsme přesvědčení, že do toho jednou praštíme," nechala se slyšet Česká Miss Earth 2013.

K zasnoubení sympatického páru ale zatím nedošlo a Monika na to má své vysvětlení. „Často se dívám na romantické filmy a mám určitou představu, že to musí být originální, jedinečný, speciální. Myslím, že ho docela stresuju, a proto je možná v tomhle zdrženlivější," uvádí Monika, která si dovede představit, že by se klidně vdávala i na nějakém netradičním místě. „Jedna svatba by mohla být nezvyklá, ale druhá určitě tradiční," říká modelka, která se stala s Monikou Marešovou koučkou a tváří soutěže Souboj nevěst.

Leová má sice vietnamské kořeny, její veselka bude ale tradiční a česká. „Vietnamskou svatbu mám také za sebou. V takovém stylu bych to nechtěla," říká Monika, která si nedovede představit slavit několik dní v kuse a zvát veškeré příbuzenstvo a známé, jak se to dělá ve Vietnamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám