Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Neumíte najít vhodné vitamíny, třeba na imunitu nebo kvalitní intimní život a libido? Tak si je sami namíchejte! Mixturam.cz je unikátní webová služba, která přesně toto nabízí. Na webu si vyberete a namícháte do pilulek vlastní směs vitamínů a bylinek podle toho, co zrovna potřebujete. Tato služba se tak ujala, že za to firma loni získala prestižní ocenění v soutěži Vodafone Nápad roku 2013.

Jak Mixturam funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Buď si vyberete sami látky z aktuální nabídky, nebo si skrz interaktivního rádce necháte poradit. Jen uvedete, co vás trápí, a vyplníte jednoduchý dotazník. Objednaná směs vám dorazí domů poštou, obsahuje vždy minimálně 100 tobolek, což je pravidelná kúra na 3 měsíce. Denní dávka vás přijde jen na 7,90 Kč, měsíčně jen něco přes 250 Kč. Směs si můžete i sami pojmenovat. To se hodí třeba jako originální dárek. Najdou se tací, co rádi zavtipkují, a sestaví si např. směs na sílu „Lamželezo“ nebo směs pro kolegyni z práce na bujné poprsí s nekompromisním názvem „Kozorost“. Fantazii ve složení směsi a jejím názvu se prostě v Mixturam meze nekladou. Inspirujte se! Níže je nabídka několika konkrétních funkčních směsí, které si na webu můžete rovnou koupit, před objednáním upravit nebo si namíchat zcela vlastní originální směs.

Největší trhák – směs s afrodiziaky na divoký intimní život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární směs pro muže, která kombinuje látky na podporu intimního života a libida spolu s afrodiziaky, která se již po staletí používají v tradičních medicínách. Doporučujeme všem, kteří si chtějí zpestřit svůj sexuální život. Balení obsahuje kapsle na 3 měsíce denního používání. Ve variantě směsi pro ženu (např. na podporu libida) doporučujeme v interaktivním míchátku směs upravit – snížit množství L-argininu a L-citrulinu a přidat nově saw palmetto. Vyzkoušejte.

Něco komplexního na klouby, pohyb a chrupavky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli potřebujete něco na klouby, namíchejte si směs obsahující kolagen, glukosamin, vitamín C a MSM. Jde o látky, které se běžně vyskytují v kloubech a chrupavkách nebo napomáhají k jejich normální funkci a pohyblivosti.

Ideální směs pro manželku na její vlasy a pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lamentuje manželka, že má slabé a polámané vlasy a nehty? Nebo že má problémy s pletí? Pak zkuste tento oblíbený mix. Obsahuje látky, které podporují normální růst vlasů a nehtů. Dále obsahuje látky, které potřebuje pokožka.

Potřebujete něco na imunitu?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělý je mix např. rakytníku, česneku, echinacey, zázvoru a ženšenu! V nabídce je ale i řada dalších bylinek na imunitu. Vše si namícháte do jedné tobolky, objednáte a cca do týdne máte doma. Balení obsahuje nejméně 100 tobolek na 3 měsíce pravidelného denního používání.

Další články

Načítám