Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Při pohledu na Natalii Cochrane (26) je opravdu těžké uvěřit tomu, že před necelými dvěma lety vážila přes 120 kilogramů. Vzpomínkou na tučné období jsou dnes jen její obří džíny, do nichž by se vešla přinejmenším dvakrát.

Natalie byla klasickou obětí nezdravého jídla. Několikrát denně si dopřála XXL pizzu, k níž si ve fastfoodu objednala i hranolky a hamburger. V obžerství pak pokračovala i doma, kde měla vždy připravenou pořádnou zásobu sladkostí a zmrzliny, jimiž se cpala před spaním.

Ve svém nejkritičtějším období Natalie vážila 124 kilogramů, ale ze své tloušťky si nic nedělala. Oči se jí otevřely až na dovolené na Havaji, kde zatoužila po výletě helikoptérou. Pilot ji ovšem kvůli její těžkotonážní postavě dovnitř nepustil, což Natalii přimělo k zásadní změně životního stylu.

Nezdravé jídlo z jejích zásob muselo do koše a nastal čas na pravidelné snídaně, zeleninu s ovocem a pokrmy bez přidaného tuku. Změna jídelníčku se na těle Natalie začala brzy příznivě projevovat. Dnes váží 64 kilogramů a může si dovolit nosit oblečení, které se v její nadstandardní velikosti nevyrábělo. Po tomto úspěchu si dokonce založila poradnu, v níž se snaží zúročit své zkušenosti z boje s obezitou.

Reklama

Další články

Načítám