Hlavní obsah
Článek

Modelka, misska, moderátorka a lékárnice v jednom Jana Doleželová (42) po trapasu, který jí uštědřil miliardář Karel Janeček, jenž se veřejně přihlásil k mnohoženství a bez okolků oznámil přímo po boku Jany do kamery, že má kromě ní ještě přítelkyni Markétu, rozhodně netruchlí.

O víkendu se skvěle bavila na brněnském Plese v Opeře, kde to na parketu roztáčela s filmovým Tarzanem Christopherem Lambertem, a v týdnu vyrazila s úsměvem na rtech na premiéru filmu Vejška. S novým chlapem po boku, a už vůbec ne s Janečkem, ale do kina nešla. Tentokrát dala raději přednost kamarádce.

Janeček pak své expřítelkyni (tím myslíme Janu, nikoliv Markétu), vyznával lásku na sociální síti. Ani to Doleželovou neobměkčilo, ale soudě podle toho, že se v kině s panákem v ruce smála od ucha k uchu, už celonárodní trapas zjevně hodila za hlavu.

O víkendu však o Janečkovi nechtěla ani slyšet. "Omlouvám se, ta kauza mi ublížila, už se k ní nechci vyjadřovat. Samozřejmě ale budu opatrná, velmi opatrná," dušovala se. Pánové se tak mohou těšit na důkladnou Janinu prověrku, na kterou by i tajné služby byly krátké.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám