Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi celebritami stále oblíbenější Mexiko přivítalo další slavnou turistku. Za místními plážemi se rozjela anglická herečka Sienna Miller a vzala s sebou i partnera Toma Sturridgeho a jejich dcerku Marlowe. Pohledná dvaatřicátnice, která má za sebou poměrně bouřlivou vztahovou minulost, vypadá rok a půl po porodu senzačně a bikiny jsou přesně to pravé pro ni. Stačilo by ještě na alabastrovou pokožku pochytat trošku bronzu a výsledek by neměl chybu.

Sienna je rodačkou z New Yorku, ale od roku vyrůstala i se sourozenci v Londýně, kde nejdřív začínala jako modelka. Objevila se i na titulce Vogue či v reklamách na Cola-Colu a značky Hugo Boss či Pepe Jeans. V roce 2003 rovněž pózovala do půl těla nahá pro kalendář Pirelli.

Jako herečka se objevila poprvé vedle Elle MacPherson a Ruperta Everetta v romantické komedii Klíč k lásce. Skutečně klíčovou roli však ztvárnila v roce 2004 v thrilleru Po krk v extázi, kde si užívala natáčení vedle svého idolu Daniela Craiga. O dva roky později přišla Warholka. Následovalo drama Interview či romantický Hvězdný prach a akční G. I. Joe.

V minulosti byl jejím osudovým mužem Jude Law, s nímž se na Vánoce 2004 i zasnoubila. O půl roku později se však vztah rozpadl kvůli provalené aférce s chůvou jeho dětí. Miller měla pak pro změnu poměr se ženatým hercem Balthazarem Gettym. V roce 2009 se Miller na necelé dva roky vrátila k Lawovi, poté se již Sienna usadila se současným manželem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám