Hlavní obsah
Článek

Konzervanty, barviva a další nebezpečné látky jsou každodenní součástí nejednoho dětského jídelníčku. Možná je s úsměvem podáváte i svému miminku, aniž byste to věděli! Velká část produktů určených dětem obsahuje škodlivé látky. Dětské příkrmy, mléka i kosmetika. Jak ale zjistit, na které produkty se můžete spolehnout? Poradíme vám!

Proč by zrovna BIO mělo být pro vaše děťátko prospěšnější?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při pěstování BIO potravin se nepoužívají umělá hnojiva ani chemické či syntetické postřiky, a vy tak máte jistotu, že vaše miminko dostává jen přírodní produkty bez chemických přísad. Pěstování a zpracování BIO potravin se provádí tradičním způsobem. BIO maso pochází z organických chovů a zdravotní stav, strava i životní podmínky zvířat jsou pod přísným dohledem. Zajistěte, že právě vaše miminko dostane jen to nejlepší!

Co je pro vaše miminko to pravé?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevíte, jak se ve změti BIO produktů vyznat? V nezávislých testech tradičně vede kvalitní německá značka HiPP. HiPP je celosvětově největším zpracovatelem BIO surovin a žádný z výrobců dětské výživy nemá tolik zkušeností v oblasti ekologického zemědělství a BIO kvality jako společnost HiPP. Přísnými kontrolami prochází nejen zpracovávané suroviny, ale také hotové produkty. V BIO kvalitě můžete svému drobečkovi dopřát kaše, příkrmy i mléka! HiPP BIO kvalita - záruka spokojených miminek.

HiPP – komplexní péče od hlavy až k patě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

HiPP – to není jen dětská výživa, ale také kvalitní pečující kosmetika. Pečující kosmetika HiPP pomáhá vytvářet dětské pokožce její vlastní ochrannou funkci, pečuje o ni a chrání ji. Dětská kosmetika HiPP neobsahuje žádné nevhodné látky a je speciálně vyvinuta tak, aby pomohla předcházet vzniku alergií. Zajistěte svému drobečkovi dokonalou péči od hlavy až k patě!

I vy můžete svému miminku dopřát to nejlepší a nezkrachovat!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete pro své děťátko to nejlepší, ale nemůžete si dovolit utrácet? Pak vám nesmí uniknout skvělá akce, kterou si pro vás HiPP ve spolupráci s Feedo.cz připravil. Kvalitní produkty HiPP pořídíte tento měsíc na Feedo.cz s až 45% slevou! V akci pořídíte kvalitní kosmetiku, kaše, příkrmy i mléka, a navíc ušetříte. To se vyplatí, co myslíte?

Další články

Načítám