Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Martina Gavriely (45) pár měsíců vydržela být jen domácí putičkou, která žije jen pro děti a partnera Marcuse Trana. Už ale zase dostala roupy a začal jí chybět svět kamer a cvakání fotoaparátů. "Nedávno jsme se s Marcusem dívali na archiv VIP zpráv a řekl mi, že to bylo krásné. V tu chvíli se mi trochu zastesklo," přiznala Super.cz. Zase se pustila do úpravy svého zevnějšku a dokonce se s milencem nechala nafotit v intimní chvilce, kdy si zahrál na maséra. Martině zakrýval prsa pouze malý ručníček. Hrozilo, že každou chvilku spadne.

"Masáže miluju. A když se mne dotýká Marcus, je to dvojnásob příjemné," usmívala se spokojeně ve střídmě osvětleném podzemí thajského salónu na rohu luxusní pražské Pařížské třídy. Na akci pro celebrity tam vzala nejen o pár let  mladšího milence, ale i dceru Jessiku. Bylo vidět, že desetiletá slečna už se s novým maminčiným přítelem sblížila.

"Tahle show byla jen výjimečná. Jinak jsem opravdu hlavně máma, na které doma všechno visí. Jessika má teď spoustu testů ve škole, Marcus dodělává desku pro Davida Deyla. Syn Antonio se po dlouhé době chystá na prázdniny se svým tátou," prozradila Martina, která byla teprve nedávno oficiálně rozvedená s izraelským podnikatelem, jenž je otcem jejích dvou dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám