Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média před pár dny žila dalším skandálem stále problematičtějšího popového idolu Justina Biebera (30). Ten asi i přes spoustu milostných aférek s fanynkami, a dokonce i prostitutkami, stále nedokáže zapomenout na svou první velkou lásku Selenu Gomez (31). Jak si jinak vysvětlit, že jí i po více než roce od rozchodu posílá fotografie svého penisu?

K jejich intimní konverzaci po mobilu se dostal americký server Radar Online. Nahou fotografií se ale Justin ke své smůle nedočkal obdivu, ale rady, že by se měl jít léčit. To Justina po několika dalších nemilosrdných zprávách rozlítilo natolik, že Selenu poslal slušně řečeno k šípku.

Bieber přitom začal velice smířlivě: „Baby, no tak. Miluju tě.“ Gomez na to však reagovala: „Už ti na to neskočím. Byla jsem k tobě upřímná, dala ti druhou šanci. Všichni moji přátelé měli pravdu. Jsi takový blbec.“

„Jsi všechno, co teď potřebuji. Vím, že to s tebou dokážu lépe,“ nedal se odradit zamilovaný mladíček. Od Seleny se ale nedočkal ničeho jiného než doporučení k léčení: „Jsi drogově závislý. Potřebuješ pomoc.“

Bieber to proto zkusil jinak a spolu se svou vzrušenou fotografií napsal: „No tak. Neříkej, že ti tohle nechybí.“

„Nech toho. Měl bys poslechnout Scootera (Bieberův manažer, pozn. red.) a jít se léčit. Jsi nemocný,“ nepárala se s ním Selena.

Celá konverzace se prý dostala na internet přes jednu zpěvaččinu kamarádku, které se Gomez chtěla s odmítáním idolu miliónů dívek pochlubit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám