Hlavní obsah
Článek

Účastnice VyVolených Eva Feuereislová si tak moc přála přestat mít povadlá ňadra seniorky, až se rozhodla podstoupit plastickou operaci. „Zažila jsem si týden plný bolestí zad a svědění. Konečně jsem je ale mohla rozbalit a už nejsem mumie. A podle mě je mám plnější i než Dominika Mesarošová (38),“ chlubí se dívka. Má pravdu?

„Ty moje mají vysoký profil. Jsou plná. Doktoři mi je vyrovnávali, jedno jsem měla výš než druhé. Ale teď už jsou parádní,“ pochlubila se nám Feuereislová.

„Konečně mám po svěšených jedenapůlkách čtyřky a jsem náramně spokojená. Přinese mi to velkou popularitu, protože o silikonových holkách se hodně píše. Už jsem dokonce dostala nabídku na nafocení fotek do zahraničního časopisu pro pány,“ pochlubila se Super.cz Eva.

Ta operaci podstoupila minulou neděli, přestože ještě ve VyVolených tvrdila, že by na žádnou plastiku ňader v životě nešla. „Pak jsem si ale na Super.cz přečetla články, ve kterých jsem byla kritizovaná, že mám prsa seniorky. A vrcholem byla kritika mých červených šatů na finále reality show, které se také nelíbily. Takže jsem si řekla, že když mám teď provařený ksicht, že si nechám aspoň zadarmo udělat pořádné čtyřky,“ vysvětlila nám své pohnutky blondýna.

Kromě nových ňader podstoupila i liposukci vnitřních stehen. „Po operaci jsem vypadala trochu jako Frankenstein. Den poté přišly ty největší bolesti, takže jsem toho začala litovat. Když jsem pak ale uviděla ta prsa rozbalená, uvědomila jsem si, že to stálo za to,“ směje se Feuereislová.

Reklama

Další články

Načítám