Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová, která exceluje v seriálu Ordinace v růžové zahradě jako záporná postava doktorky Ley Vágnerové, si přísně střeží své soukromí. Zvláště pak chrání svého tříletého syna Románka. Jeho fotka se v médiích neobjevila minimálně dva roky.

V seriálu je sice Kuklová za pořádnou mrchu, v osobním životě je spíše introvert. Po mediálně propíraném manželství s Jiřím Pomeje, žije s podnikatelem Romanem Holomkem. V červenci před třemi lety mu sice porodila syna, ale vzít si ho nehodlá. Vysvětluje to tím, že nechce, aby byl její nový partner zatažen do soudů ohledně dluhů jejího bývalého manžela.

Michaela Kuklová se ve společnosti objevuje sporadicky, nikdy však s partnerem a synem. Fotky malého Románka poskytla naposledy v době,kdy se sotva batolil. Super.cz je ale potkal,když spolu vybírali knížky v jednom pražském knihkupectví. Míša před fotoaparátem utekla i se synem do výtahu.Stihli jsme si ale všimnout, že malý Románek musí nosit brýle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám