Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se Regina Holásková po osmi letech vrátila do VyVolených, vyšla najevo její tíživá životní situace. Známá striptérka a aktivistka vede ze své chaty uprostřed lesů nekonečnou válku s úřady, které nemají pro její pokrokový životní styl pochopení.

Regina neustále bojuje o svou pětiletou dcerku Isinku, již soud svěřil do péče rodičů jejího otce. VyVolená rebelka ovšem mateřskou lásku povyšuje nad úřední rozhodnutí a je přesvědčená o tom, že má na dceru jako její zploditelka nárok. To se ovšem nelíbí prarodičům její dcery, kteří se před nepřizpůsobivou Reginou ohánějí soudním nařízením.

V poštovní schránce VyVolené rebelky tak přistála nepříjemná písemnost. „Svým podáním ze dne 23. 12. 2013 prarodiče sdělují, že matka výše uvedené rozhodnutí ve výroku o úpravě styku nerespektuje a nezletilou neoprávněně zadržuje,“ tvrdí výzva, v níž je Holásková upozorněna, že v případě nedodržení nařízení z roku 2012 jí hrozí opakovaná pokuta až do výše 50 tisíc korun.

Peněz ovšem Regina nemá nazbyt a k životu je příliš nepotřebuje. Nedávno si tak na ni posvítila zdravotní pojišťovna, která proti ní zahájila exekuci. Holásková sice předložila důkaz o tom, že v říjnu na její konto poslala 20 tisíc korun, ale to nejspíš nestačilo.

Nezapomenutelná účastnice VyVolených si tak vytvořila teorii o zkaženém světě ovládaném farmaceutickými společnostmi a bankovními ústavy. „Mé rodině ukradli majetky a já teď žiju jako polobezdomovec. Útěchou mi je vypracované tělo i duše. Při pohledu na vyžrané exekutory, politiky a alkoholiky se raději věnuji evoluci vědomí a záchraně této planety,“ napsala znechucená Regina na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám