Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plážová princezna Rihanna (36) si zase vyhřívá kosti u moře. Tentokrát se vydala dokonce na jednu z nejslavnějších pláží světa - do Brazílie na opěvovanou Copacabanu. Zpěvačka si zde prodloužila pobyt poté, co minulý týden na brazilském ostrově Angra dos Reis fotila obálku pro tamní vydání magazínu Vogue.

Je samo sebou, že návštěva Copacabany se nemohla obejít bez pořízení několika lechtivých snímečků, kterými Rihanna opět podráždila fantazii svých věrných fanoušků na sociálních sítích. Tentokrát se jim předvedla při stále populárnějším paddleboardingu a také na jachtě bez horního dílu plavek.

Umělkyně, která nedávno natočila duet se Shakirou (47) nazvaný Can't Remember to Forget You, už má opět dlouhé husté kadeře. Že by právě i kvůli natáčení klipu s kolumbijskou divou, která je majitelkou snad nejbujnější hřívy v šoubyznysu, došlo na další prodloužení vlasů?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám