Hlavní obsah
Článek

Diana Kobzanová (42) prožívá velké dilema. Moderátorka se nemůže rozhodnout, jestli má odjet na zimní olympijské hry do Soči, a podpořit tak svého partnera, hokejistu Michaela Frolíka (25), nebo raději zůstat v bezpečí doma. „Šance, aby se člověk podíval na olympiádu, se objeví asi jednou v životě, takže mám teď vážně o čem přemýšlet,“ nechala se slyšet Diana.

Modelka si ale nedokáže nevšímat bezpečnostních rizik a hrozeb teroristických útoků, které nyní v Rusku panují. „Lidi v mém okolí a taky známí, kteří už v Rusku jsou, mě od cesty odrazují. Proto jsme to hodně řešili i s Michalem, jestli jet, nebo ne,“ nahlas přemýšlí Diana. Problém je, že by Kobzanová jako doprovod nepobývala v přísně hlídané olympijské vesnici, ale musela by být ubytovaná mimo a užívat služeb veřejné dopravy. Tato varianta se netváří zrovna jako nejbezpečnější.

Situace je nyní taková, že Kobzanová má s Frolíkovými rodiči otevřenou letenku. Jestli opravdu odletí, se prý rozhodne na poslední chvíli. Modelka by rozhodně chtěla být během tak zásadní životní události svému partnerovi nablízku, přestože si je vědoma, že zde bude Frolík upínat veškerou energii na hokej. „Čas na to, abychom se potkali, snad bude. Kluci tam ale nejsou proto, aby chodili s přítelkyněmi nebo manželkami na kafíčka,“ uzavírá naše povídání Diana.

Reklama

Další články

Načítám