Hlavní obsah
Článek

Režiséři se začínají o Zuzanu Stavnou přetahovat. Do kin přichází nový film Krásno, kde se mladá herečka, která je původem ze Slovenska, zhostila jedné z hlavních rolí, nedávno zase dokončila film Zakázané uvolnění s Janem Hřebejkem.

Také mezi herci na place je o herečku velký zájem, chtivým nápadníkům to ale není vůbec platné. Chuť si musel nechat zajít i Ondřej Sokol (52), který ve filmu krásno herečku dokonce kompletně svléknul. Super.cz vypátral, že Stavná chodí s producentem zmíněného filmu Danielem Strejcem. „Jak jste na to přišli? Ano, chodíme spolu,“ přiznala se překvapená kráska.

Zuzana v ten moment neuplatnila své herecké dovednosti a dala na sobě znát, že jí není zrovna příjemné, že se její vztah s producentem provalil. Strejc a Stavná se ani nechtěli společně vyfotit.

A jak vlastně Stavná zvládala natáčet milostné scény, když její partner stál opodál? „Během naší milostné scény jsem byla tak nervózní, že jsem si to nijak neužívala. Když se na vás kouká patnáct lidí, tak to není nic příjemného,“ nechala se slyšet Zuzana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám